Henriksson har svalt en kamel

Henriksson har svalt en kamel menar oppositionen i ett debattinlägg då de påtalar att Anders Henriksson helt struntar i att man från förvaltningarnas håll redan från början vädjar och påtalar att man inte kan hålla budget, samtidigt som det blir ett otroligt rabalder för en mindre summa.

Henriksson har svalt en kamel

Henriksson har svalt en kamel menar oppositionen eftersom han väljer att inte ens notera att vissa förvaltningar redan från början säger de inte kommer hålla sina budgetar. Oppositionen visar sitt missnöje genom att inlägg i debatten som kan verka aningen tafatt. Oppositionen vet ju mycket väl om den ekonomiska situationen med ekonomin i landstinget så vilka är det egentligen som svalt en kamel?

Länk:

http://www.linkopingstidning.se/article/articleview/63420/1/88/

Pingar

  1. Henriksson har svalt en kamel - Virusborttagning - 17 april, 2015

    […] Henriksson har svalt en kamel dök först upp på Kalmar […]

Lämna ett svar